DAY 1 - Friday 23.04.2021 - Stage Race - Stage 1
DAY 2 - Saturday 24.04.2021 - Stage Race - Stage 2
DAY 3 - Sunday 25.04.2021
70km Track/ Stage Race - Stage 3
SCHEDULE - Triada MTB Avrig

1 MARCH 2021 – ON-LINE REGISTRATION OPEN

13 MAY 2021 20:00 – CHECKING

Program Stage Race

Friday 21 MAY 2021

15:00 – 16:00 Numbers pickup (XCT start area)
16:00 – Start first competitor – Stage 1 – Time Trial (XCT)
18:30 – Awards Ceremony (Brukenthal Palace)

Saturday 22 MAY
2021
10:00 – Start Stage 2 – Point to Point (XCP)
18:30 – Awards Ceremony

Sunday 23 May 2021
10:30 – Start Stage 3 – Marathon (XCM)
16:00 – Award Ceremony

Triada E-MTB Program

Saturday 22 MAY
2021
08:00 – 08:30 Get Numbers
09:00 – Official Start Triad E-MTB Avrig
09:30 – PS1 First competitor start
12:00 – 15:00 RECHARGE PARK open
15:15 – PS2 first competitor start
18:30 – Awards Ceremony

Kids races Program

Saturday 22 MAY
2021
11:00 – 13:00 Get Numbers
10:30 – 12:30 Free training on the track
14:30 – Start kids (girls and boys) D2 (born 2015, 2016)
15:00 – Start kids (girls and boys) D1 (born 2013, 2014)
15:30 – Start kids (girls and boys) C (born 2011, 2012)
16:15 – Start kids (girls and boys) B (born 2009, 2010)
17:00 – Start kids (girls and boys) A (born 2007, 2008)
18:30 – Awards Ceremony

1-day competitions program

Saturday 22 MAY
2021
15:00 – 17:00 Get Numbers

Sunday 23 May 2021
08:00 – 09:00 Numbers pickup
10:00 – Start 30km and Family
10:30 – Start 45km and 70km
16:00 – Award Ceremony

REGISTRATIONS - Triada MTB Avrig

Entries for the MTB Avrig 2021 Triad have ended

Race categories:

STAGE RACE
Elite Men
Amateur Men 19-29 years
Amateur Men 30-39 years
Amateur Men > 40 years
Open Women > 19 years (ifthere are at least 5 competitors registered)

E-MTB
Men > 19 years
Women > 19 years old(ifthere are at least 5 competitors registered)

KID’S
RACES
Boys D2 (born 2015, 2016)
Boys D1 (born 2013, 2014)
Boys C (born 2011, 2012)
Boys B (born 2009, 2010)
Boys A (born 2007, 2008)
Girls D2 (born 2015, 2016)
Girls D1 (born 2013, 2014)
Girls C (born 2011, 2012)
Girls B (born 2009, 2010)
Girls A (born 2007, 2008)

Family (Sunday)child + parent

30km (Sunday)
Amateur Men > 19 years
Amateur Women > 19 years

45km (Sunday)
Cadets Men (licensed)
Cadets Women (licensed)
Junior Men (licensed)
Junior Women (licensed)
Amateur Men 19-29 years
Amateur Men 30-39 years
Amateur Men > 40 years
Amateur Women > 19 years

70km (Sunday)
Amateur Men 19-29 years
Amateur Men 30-39 years
Amateur Men > 40 years
Open Women > 19 years

All licensed competitors will submit the FRC/UCI licence upon registration.
For a category of competition to be validated there must be at least 5 competitors at the start. The organizer will decide how will be cumulated the categories that are not complying with this rule.
Race category will be decided by deducting the born year of the competitor from the current year.
The result must be inside the category limits.

Examples:
Competitor born in 1982

2021 – 1982 = 39 = > age category 30-39
Competitor born in 2002
2021 – 2002 = 19 = > age category 19-29

The minimum permitted age for participation on XCM (long route) is 18 years.
The minimum age allowed for XCP (Short Route) is 17 years (Junior category or above).
All licensed competitors will submit the FRC/UCI licence upon registration.
For a category of competition to be validated there must be at least 5 competitors at the start. The organizer will decide how will be cumulated the categories that are not complying with this rule.
Race category will be decided by deducting the born year of the competitor from the current year.
The result must be inside the category limits.

Examples:
Competitor born in 1981

2020 – 1981 = 39 = > age group 30-39
Competitor born in 2001
2020 – 2001 = 19 = > age group 19-29