SPONSORI PRINCIPALI

Compania Albalact a fost infiintata in 1971, intr-o vreme in care regimul comunist dorea ca fiecare judet din Romania sa dezvolte propria industrie alimentara. Citeste mai departe

In 2004, cu investitii moderne si o strategie de marketing bine orientata, Albalact a lansat primul sau brand suta la suta romanesc – Fulga – care a castigat rapid un capital de imagine urias, devenind una dintre cele mai simpatizate marci romanesti. 

In 2005, Albalact a trecut printr-un proces complex de schimbare a identitatii vizuale. Compania si-a recreat identitatea vizuala prin alaturarea unei inimi, al unui uger de vacuta si al unui suvoi de lapte – ca o promisiune a companiei de a oferi „Tot ce-i mai bun din lapte”. 

In 2006, Albalact a lansat brand-ul Zuzu, cel mai important brand al companiei. Zuzu este brand-ul modern si versatil care a starnit mereu zambete si cu care compania a inovat cel mai mult.

Zuzu este brand-ul care a adus in Romania primul si cel mai folosit ambalaj modern pentru laptele proaspat – cutia de carton Tetra Top. Inovatia din 2006, dar nu numai, a dus la cresterea consumului de lapte si a facut din Zuzu liderul pietei de lapte proaspat. 

De sapte ani, Zuzu este cel mai vandut lapte din Romania!

www.albalact.ro

 

Tiemme este leader international in domeniul productiei si comercializarii de produse hidro-termo-sanitare. Experienta si capacitatea de inovatie, creativitatea si produsele fabricate exclusiv Made In Italy, traditia si cultura, atentia acordata serviciilor si mediului inconjurator sunt punctele forte care dau nastere solutiilor pentru instalatiile termo-hidraulice furnizate de Tiemme, o asociere desavarsita intre competentele tehnice dobandite si calitatea ridicata a materialelor utilizate. Aceste aspecte au permis companiei Tiemme dezvoltarea in timp a unui amplu catalog de produse, devenind in domeniul instalatiilor un „furnizor complet”, capabil sa acopere cele mai variate exigente in domeniul termo-hidraulic.

http://www.tiemme.com/rom

 

Laboratoires URGO este o companie de origine franceză, ce are ca principală misiune identificarea nevoii de îngrijire a sănătaţii consumatorilor şi pacienţilor, pentru a putea oferi soluţii inovatoare care au la bază tehnologia şi cercetarea ştiinţifică. Citeste mai departe


Istoria acestei companii datează din 1890 şi a început prin deschiderea unui magazin de către Eugene Fournier, urmând dupa 4 ani să fie puse bazele fabricii care se află pe strada Jouvence în Dijon, Franța.

Brandul URGO a luat naştere in anul 1958, fiind urmat in anul 1963 de apariţia brandului HUMEX, iar mai apoi in 1996 de brandul HUMER ca in anul 2008 Laboratoires Urgo sa aduca pe piaţă si ALVITYL.

facebook.com/UrgoRomania/

OPT este o marcă de produse custom dedicate ciclismului lansată în 2014 de Tudor Oprea, unul din cei mai titrați rideri din România.

OPT produce o gamă variantă de echipamente pentru Ciclism și împreună cu sportivii pe care îi susținem și cu tehnicienii noștri numărul de produse oferite este în continuă creștere.

 

SCOTT Sports este liderul la nivel mondial in productia de biciclete de top. Inovatie – tehnologie – design.

 

PARTENERI
SPONSORI

În spatele numelui MAPEI stă povestea unei familii italiene și a unei idei de afaceri ce a dat naștere unui Grup puternic. Citeste mai departe

O tradiție de 75 de ani unește familia Squinzi și brand-ul MAPEI.

Numele MAPEI vine din abrevierea cuvintelor în italiană pentru “Materiale Auxiliare Pentru Constructii și Industrie”.

Firma a fost fondată pe 12 februarie 1937, la Milano, Italia, ar în prezent MAPEI este lider la nivel mondial în producția de adezivi și produse chimice pentru construcții.

În prezent, grupul numără 68 de filiale cu 60 de fabrici în peste 29 de țări pe 5 continente, 18 laboratoare de Cercetare și Dezvoltare cu peste 900 de cercetători implicați și o gamă variată de 1400 de produse. Anual 5% din cifra de afaceri a grupului este investită în Cercetare și Dezvoltare, iar 70% din activitatea acestui departament este concentrată pe dezvoltarea de produse eco-sustenabile, care nu includ solvenți și agenți poluanți, protejând atât mediul, cât și aplicatorul și beneficiarul final.

MAPEI se mândrește cu cele peste 150 de produse Eco ce respectă cerințele LEED, fiind astfel cea mai mare gamă de produse ecologice din industria construcțiilor.

Descoperă cele 12 dovezi despre cât de VERDE este MAPEI: http://www.mapei.com/RO-RO/good-greenness.asp 

Descoperă lumea MAPEI pe www.mapei.com

 

Grupul Bosch este un lider global în furnizarea de tehnologii și servicii. Acesta are aproximativ 375.000 de angajați în întreaga lume (status la 31 decembrie 2015). Citeste mai departe

Potrivit cifrelor preliminare, compania a generat vânzări de peste 70 de miliarde de euro în 2015. Operațiunile sale sunt structurate în patru sectoare de activitate: Soluții de mobilitate, Tehnologie industrială, Bunuri de larg consum şi Tehnologie pentru construcții şi energie. 

Grupul Bosch cuprinde Robert Bosch GmbH şi cele aproape 440 de filiale şi companii regionale din aproximativ 60 de ţări. Prin includerea partenerilor comerciali şi de service, Bosch este reprezentat în aproximativ 150 de ţări. Această reţea internaţională de dezvoltare, producţie şi vânzare reprezintă fundaţia creşterii continue a concernului german. În 2015, Bosch a aplicat pentru aproape 5,400 de patente pe plan internaţional. Obiectivul strategic al Grupului Bosch este de a furniza inovaţii pentru o viaţă conectată. Prin toate produsele și serviciile sale, Bosch sporeşte calitatea vieţii la nivel mondial, oferind soluţii care sunt inovatoare şi stârnesc entuziasm. În acest fel, compania oferă la nivel mondial „Tehnică pentru o viaţă”. 

Mai multe informaţii pe www.bosch.ro.

 

In 1983, un alergator olimpic la distanta din Canada a pierdut locul fruntas intr-un maraton chiar la cativa kilometri inainte de sosore cand corpul sau a ramas fara energie. Aceasta experienta l-a determinat pe alergator si sotia acestuia, alergatorea de clasa mondiala si specialist nutritionist, sa inceapa cercetarea unui aliment ideal energetic pentru atleti.

 

Totul a început ca o afacere de familie în 1923. Astazi, grupul de firme Geiger are sucursale în Germania, Austria şi România şi numără 1800 de angajaţi. În România suntem activi în special în Transilvania în domeniul construcţiilor, materiilor prime şi tehnologiilor ecologice.

Prin tot ceea ce facem investim în Romania. Întotdeauna încurajăm iniţiativele bune, ne atrag  provocările şi avem încredere în capacitatea noastră de a depaşi obstacole. Din aceste motive şi pentru că susţinem performanţa am fost înca de la început partenerii ProCycling Team şi ai maratonului GEIGER MTB Challenge.

 

avstore
fulga
ActionSport logo
shimano
kenda
polar
PARTENERI MEDIA
ciclismro
dirtbike
sibiu100
Virgin Radio
free rider
bike fm
tribuna