SPONSORI PRINCIPALI

Compania Albalact a fost infiintata in 1971, intr-o vreme in care regimul comunist dorea ca fiecare judet din Romania sa dezvolte propria industrie alimentara. Citeste mai departe

In 2004, cu investitii moderne si o strategie de marketing bine orientata, Albalact a lansat primul sau brand suta la suta romanesc – Fulga – care a castigat rapid un capital de imagine urias, devenind una dintre cele mai simpatizate marci romanesti. 

In 2005, Albalact a trecut printr-un proces complex de schimbare a identitatii vizuale. Compania si-a recreat identitatea vizuala prin alaturarea unei inimi, al unui uger de vacuta si al unui suvoi de lapte – ca o promisiune a companiei de a oferi „Tot ce-i mai bun din lapte”. 

In 2006, Albalact a lansat brand-ul Zuzu, cel mai important brand al companiei. Zuzu este brand-ul modern si versatil care a starnit mereu zambete si cu care compania a inovat cel mai mult.

Zuzu este brand-ul care a adus in Romania primul si cel mai folosit ambalaj modern pentru laptele proaspat – cutia de carton Tetra Top. Inovatia din 2006, dar nu numai, a dus la cresterea consumului de lapte si a facut din Zuzu liderul pietei de lapte proaspat. 

De sapte ani, Zuzu este cel mai vandut lapte din Romania!

www.albalact.ro

Laboratoires URGO este o companie de origine franceză, ce are ca principală misiune identificarea nevoii de îngrijire a sănătaţii consumatorilor şi pacienţilor, pentru a putea oferi soluţii inovatoare care au la bază tehnologia şi cercetarea ştiinţifică. Citeste mai departe


Istoria acestei companii datează din 1890 şi a început prin deschiderea unui magazin de către Eugene Fournier, urmând dupa 4 ani să fie puse bazele fabricii care se află pe strada Jouvence în Dijon, Franța.

Brandul URGO a luat naştere in anul 1958, fiind urmat in anul 1963 de apariţia brandului HUMEX, iar mai apoi in 1996 de brandul HUMER ca in anul 2008 Laboratoires Urgo sa aduca pe piaţă si ALVITYL.

facebook.com/UrgoRomania/

Behind the story of the MAPEI name stands an Italian family and a business idea that gave rise to a strong group. A 75-year tradition unites Squinzi family and MAPEI brand.
MAPEI name comes from the abbreviation of Italian words “Auxiliary Materials for Construction and Industry”.
The company was founded on February 12, 1937 in Milan, Italy, MAPEI it is now a world leader in the production of adhesives and chemical products for buildings.
Currently, the group has 68 subsidiaries with 60 factories in over 29 countries on 5 continents, 18 R & D laboratories with over 900 researchers involved and a range of 1,400 products. 5% of annual group turnover is invested in Research and Development, 70% of the work of this department is focused on developing eco-sustainable products that do not include solvents and pollutants, protecting both the environment and the end-user.
MAPEI boasts over 150 Eco products that comply with LEED regulations, being the largest range of organic products in the construction industry.
Discover the 12 evidence about how green is MAPEI: http://www.mapei.com/RO-RO/good-greenness.asp
Discover the MAPEI world on www.mapei.com

Grupul Bosch este un lider global în furnizarea de tehnologii și servicii. Acesta are aproximativ 375.000 de angajați în întreaga lume (status la 31 decembrie 2015). Citeste mai departe

Potrivit cifrelor preliminare, compania a generat vânzări de peste 70 de miliarde de euro în 2015. Operațiunile sale sunt structurate în patru sectoare de activitate: Soluții de mobilitate, Tehnologie industrială, Bunuri de larg consum şi Tehnologie pentru construcții şi energie. 

Grupul Bosch cuprinde Robert Bosch GmbH şi cele aproape 440 de filiale şi companii regionale din aproximativ 60 de ţări. Prin includerea partenerilor comerciali şi de service, Bosch este reprezentat în aproximativ 150 de ţări. Această reţea internaţională de dezvoltare, producţie şi vânzare reprezintă fundaţia creşterii continue a concernului german. În 2015, Bosch a aplicat pentru aproape 5,400 de patente pe plan internaţional. Obiectivul strategic al Grupului Bosch este de a furniza inovaţii pentru o viaţă conectată. Prin toate produsele și serviciile sale, Bosch sporeşte calitatea vieţii la nivel mondial, oferind soluţii care sunt inovatoare şi stârnesc entuziasm. În acest fel, compania oferă la nivel mondial „Tehnică pentru o viaţă”. 

Mai multe informaţii pe www.bosch.ro.

SCOTT Sports is the leader in the development of premium bicycles. Innovation – technology – design is our mission statement and describes perfectly what you can expect from SCOTT products. With the development of the lightest carbon frames and the Twin Loc suspension technologies, SCOTT set the benchmark in the bike industry.

www.scott-sports.com

FARESIN Romania este prezenta pe piata cofrajelor din Romania din anul 2002 fiind unul din principalii furnizori de echipamente si utilaje pentru constructii civile, industriale si infrastructuri. Citeste mai departe

Prin utilizarea  cofrajelor modulare din otel sau aluminiu, cofrajelor pentru pile, culee,poduri , schelelor  metalice si esafodajelor , Faresin Romania garanteaza calitatea si securitatea acestora pentru orice gen de lucrare. Serviciile oferite de FARESIN Romania acompaniaza clientul prin toate etapele unei noi lucrari, de la proiectarea, alegerea si achizitia produselor, pana la instruirea si asistenta tehnica pe parcursul constructiei. 

www.faresinromania.ro

OPT este o marcă de produse custom dedicate ciclismului lansată în 2014 de Tudor Oprea, unul din cei mai titrați rideri din România.

OPT produce o gamă variantă de echipamente pentru Ciclism și împreună cu sportivii pe care îi susținem și cu tehnicienii noștri numărul de produse oferite este în continuă creștere.

PARTENERI
SPONSORI

In 1983, un alergator olimpic la distanta din Canada a pierdut locul fruntas intr-un maraton chiar la cativa kilometri inainte de sosore cand corpul sau a ramas fara energie. Aceasta experienta l-a determinat pe alergator si sotia acestuia, alergatorea de clasa mondiala si specialist nutritionist, sa inceapa cercetarea unui aliment ideal energetic pentru atleti.

It all started as a family business in 1923. Nowadays, the Geiger group of companies has branches in Germany, Austria and Romania and counts 1800 employees. In Romania, especially in Transylvania, we are active in the construction, materials and environmental technologies. Through everything we invest in Romania, we always encourage good initiatives, challenges, and we draw our confidence in our ability to overcome obstacles. For these reasons and because we support the performance we are from the beginning ProCycling Team GEIGER MTB Challenge marathon partners.

www.geiger.ro

santal
polar
ifis
action sport
avstore
kenda
shimano
fulga
PARTENERI MEDIA
kissfm
dirtbike
sibiu100
tribuna
free rider
bike fm
ciclismro
zilesinopti