Traseul Albastru este cel mai scurt din programul Triadei MTB Păltiniș 2023 având o lungime de 15 kilometri și o diferență pozitivă de nivel de aproximativ 500 de metri. Este recomandat participanților mai puțin pregătiți din punct de vedere fizic și tehnic. Are totuși 2 zone ceva mai dificile de coborâre, dar acestea fiind relativ scurte se pot parcurge inclusiv pe lângă bicicletă dacă respectivul concurent nu se simte în siguranță.​​ 

Chiar dacă este mai scurt traseul albastru oferă participanților o imagine destul de clară despre ceea ce înseamnă ​​ Triada MTB Păltiniș și despre cum ar trebui să arate un traseu de mountain bike.

Zona de start/sosire​​ este la Păltiniș​​ Arena.​​ 

Categoriile​​ de concurs pentru acest traseu sunt:
Amatori Masculin >19 ani
Amatori Feminin >19 ani​​ 

 

Program

 ​​ ​​​​ Sâmbătă 15 IULIE 2023

14:00 – 17:00 Preluare numere

 ​​ ​​​​ Duminică 16 IULIE 2023
08:00 – 09:00 Preluare numere

10:10 – Start
16:30 – Festivitatea de premiere

 

Preluarea kit-urilor de start

Kit-urile de start se vor prelua sâmbătă între orele 14 și 17 sau duminică între orele 8 și 9 de la Race office (în apropierea zonei de start/sosire).

Vă recomandăm să luați kit-urile de start sâmbătă în intervalul desemnat. Dacă vor fi prea mulți participanți care vor prelua kit-urile duminică dimineața este posibil să pierdeți startul!!!

 

Proceduri de start

Concurenții vor ocupa la start boxa rezervată pentru traseul de ALBASTRU și nu vor face bucla pe pârtie. Startul se va da după ce toți concurenții de pe traseele de NEGRU și ROȘU vor trece a 2-a oară prin poarta de start.

 

Marcaje

Săgeți (direcția corectă) și X-uri (direcția greșită) negre pe fond galben
A dirt path in the woods

Description automatically generated with low confidence ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​