Ediția 2021 a Triadei MTB Avrig, amânată din cauza vremii nefavorabile, va avea loc în perioada 21 – 23 mai!  

Competiția, care ar fi trebuit să se desfășoare la Avrig în perioada 23 – 25 aprilie, a fost reprogramată pentru sfârșitul lunii mai când, potrivit prognozelor meteorologice, vom avea vreme caldă și trasee perfect practicabile.

În fiecare an, am pus siguranța participanților pe primul loc și nici anul acesta nu am vrut să fie altfel. Am parcurs în fiecare zi traseele de competiție, ca să ne asigurăm că ne vom putea desfășura în cele mai bune condiții dar, din păcate, în zonele mai înalte, a nins recent și stratul de zăpadă este suficient de mare ca să le dea bătăi de cap concurenților înscriși în competiție.

Nu am avut până acum accidente majore deoarece siguranța participanților a fost și este prioritatea numărul 1. De aceea, analizând riscurile potențiale la care ar fi fost supuși participanții, am decis să amânăm competiția pentru data de 21 mai, dar să o organizăm în mod responsabil, ca și până acum.

Și anul acesta, toți participanții trebuie să-și monitorizeze starea de sănătate și să respecte cu strictețe măsurile pentru protejarea împotriva COVID-19, precum purtarea măștii, igiena mâinilor, distanțarea fizică, și respectarea recomandărilor de a rămâne acasă dacă există simptome specifice bolii.

Triada MTB Avrig 2021 este organizată de A.C.S. ProCycling, în colaborare cu Primăria Orașului Avrig și Palatul Brukenthal Avrig.

În cazul în care putem ajuta cu modificarea rezervărilor pentru cazare, îi rugăm pe participanți să ne contacteze.

Detalii despre înscrieri, program și trasee, găsiți pe site-ul www.triadamtb.ro și pe pagina noastră de Facebook.

În 24 și 25 aprilie, îi așteptăm pe toți cei care vor, să vină alături de noi, pentru câteva ture de mountain bike. Traseele Triadei MTB Avrig, în cea mai mare parte amenajate și marcate, vor fi parcurse în funcție de condițiile meteo din acel moment.

Vă așteptăm!