Sâmbătă 29 aprilie se vor desfășura concursurile pentru copii din cadrul Triadei MTB Avrig.

Scopul principal al acestor concursuri este acela de a scoate cât mai mulți copii la pedalat într-o atmosferă relaxată fără accent pe competitivitate!

Traseul pentru copii este un circuit în lungime de 1.8 km, nu are dificultăți majore și este desenat în centru orașului Avrig și grădina Palatului Brukenthal. Startul se va da din fața primăriei și se vor parcurge mai multe ture în funcție de categorie. Copiii din categoriile de D2 și D1 vor avea de parcurs un traseu mai scurt, respectiv 1.2 km

Traseul poate fi parcurs de către copii pentru recunoaștere sâmbătă dimineața între orele 9:00 și 11:00. Vineri după-amiază traseul va fi doar parțial marcat, marcarea zonei de pe străzi facându-se după ora 17. Așadar vineri nu veți putea parcurge zonele de pe străzi. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru întrucât traficul va fi deschis.

Numerele de concurs se vor putea ridica tot sâmbătă între orele 9:00 și 11:00.

Startul se va da separat pentru fiecare categorie, chemarea la start făcându-se în ordine alfabetică. Fiecare categorie va avea de parcurs un anumit timp. După expirarea timpului respectiv toți copiii vor fi opriți la trecerea liniei de sosire.

Program și timpi de concurs:

12:00 – start categoria D2 – timp de concurs 8 minute

12:30 – start categoria D1 – timp de concurs 10 minute

13:00 – start categoria C – timp de concurs 20 minute

13:45 – start categoria B – timp de concurs 30 minute

14:35 – start categoria A – timp de concurs 40 minute

Premierea va avea loc la ora 16:00 în curtea primăriei Avrig. Premierea nu se va face pe locuri, toți copiii din fiecare categorie vor fi chemați pe podium și vor primi premii. Vă rugăm să nu lipsiți de la premiere 😊!!

Clasamentele și timpii realizați se vor putea vedea pe www.triadamtb.ro.

Vă așteptăm la distracție!!